Info vedr. Coronavirus

Kære alle. Som følge af statsministerens udmeldinger på pressemødet her til aften (11. marts kl. 20:30) holder Baboon City lukket indtil andet meldes ud. Vi vil følge situationen nøje og melde ud, så snart vi ved mere. Det betyder også, at vi i den næste stykke tid ikke svarer på henvendelser omkring bookinger, da vi ikke ved hvornår vi åbner igen.

Men følg med her på siden eller på vores facebookside - hvor vi vil opdatere, hvis der kommer ændringer vedr. Baboon City.

På dagen

De udvalgte datoer for Blå Mandagsarrangementerne i 2020 er følgende:

27. april

4. maj

11. maj

18. maj

 

Hele arrangementet koster 595,- per konfirmand, og er I ude i god tid og booker jeres billetter inden d. 31. december 2019, er prisen kun 545,- per konfirmand.

 

Kontaktperson VisitHerning Mette Thuesen –

mt@visitherning.com

 

Blå Mandag på egen hånd

Ønsker I at sammensætte jeres eget arrangement, fungerer Baboon City som det ultimative stop på vejen, på hvad der uden tvivl bliver den sjoveste mandag i mands minde.

 

Fordi vi råder over så stort et udvalg af forskellige aktiviteter, kan vi med næsten 100 procent sikkerhed garantere at I hos os finder noget som alle i gruppen vil synes godt om, så jeres Blå mandag bliver en helt uforglemmelig dag. 

HUSK at booke jeres besøg i Baboon City i god tid forud for jeres Blå Mandag. Vi holder åbent for konfirmander på følgende mandage i tidsrummet 12-17 (Kun åbent for grupper der har reserveret).

27. april

4. maj

11. maj

18. maj

 

Lægger I vejen forbi Baboon City, har I mulighed for at booke Stjernetræf (link), og pizzabuffet (link), men er også velkomne til bare at slå jer helt løs i vores mange aktiviteter, og hygge jer med de andre konfirmander.

 

Prisen for entré er 115,- per person, (100,- per person hvis I kommer i gruppe på minimum 10 personer)

I har mulighed for at booke Stjernetræf for 195,- per person og pizzabuffet, for 89,- person (serveres kl. 13-14. buffeten skal bookes i forvejen).

 

 

 

Andre læste også: Fødselsdag

Book stjernetræf

Er i én gruppe på over 10 personer? Så bør i prøve vores stjernetræf!

Book her

Book arrangement

Baboon City er de perfekte omgivelser til at holde et festligt arrangement

Book her

Book fødselsdag

Hold en begivenhedsrig fødselsdag hvor der er sjove aktiviteter for store og små

Book her