Blå mandag 2023 -

Blå mandag med VisitHerning:

I samarbejde med VisitHerning, gentager vi i 2023 succesen og sætter de ultimative rammer for jeres blå mandag. Vi har sammensat et arrangement spækket med action, shopping, gode oplevelser og lækker mad – et arrangement der har alt hvad der hører sig til, og som med garanti vil give jer en Blå Mandag som vil blive husket i mange år fremover.

En dag fyldt med shopping, spil, vilde aktiviteter og film, vil blive perfekt afrundet i Baboon City, hvor i ud over en lækker pizzabuffet, vil få oplevelser der sætter det perfekte punktum på en uforglemmelig dag. Læs meget mere om programmet her

https://www.visitherning.dk/herning/blaa-mandag/bestilling-og-pris

Kontaktperson VisitHerning Pia Caspersen –

PC@organicer.dk

På dagen

De nye udvalgte datoer for Blå Mandagsarrangementerne i 2023 er følgende:

24. april

1. maj

8. maj

15. maj

Hele arrangementet koster 725,- per konfirmand, og er I ude i god tid og booker jeres billetter inden d. 31. december 2022, er prisen kun 650,- per konfirmand. Forældrepakke kan købes til kr. 260

Kontaktperson VisitHerning Pia Caspersen –

PC@organicer.dk

Blå Mandag på egen hånd

Ønsker I at sammensætte jeres eget arrangement, fungerer Baboon City som det ultimative stop på vejen, på hvad der uden tvivl bliver den sjoveste mandag i mands minde.

Fordi vi råder over så stort et udvalg af forskellige aktiviteter, kan vi med næsten 100 procent sikkerhed garantere at I hos os finder noget som alle i gruppen vil synes godt om, så jeres Blå mandag bliver en helt uforglemmelig dag. 

HUSK at booke jeres besøg i Baboon City i god tid forud for jeres Blå Mandag. Vi holder åbent for konfirmander på følgende mandage i tidsrummet 13-17 (Kun åbent for grupper der har reserveret i forvejen).

24. april

1. maj

8. maj

15. maj

I Baboon City, har I mulighed for at booke Stjernetræf (link), men er også velkomne til bare at slå jer helt løs i vores mange aktiviteter, og hygge jer med de andre konfirmander.

Prisen for entré er kr. 130,- per person, (kr. 110,- per person hvis I kommer i gruppe på minimum 10 personer)

I har mulighed for at booke Stjernetræf for kr. 205,- per person 

Andre læste også:

Book stjernetræf

Er i én gruppe på over 10 personer? Så bør i prøve vores stjernetræf!

Book arrangement

Baboon City er de perfekte omgivelser til at holde et festligt arrangement

Book fødselsdag

Hold en begivenhedsrig fødselsdag hvor der er sjove aktiviteter for store og små