Afhold arrangement i Baboon City

​Er I værter eller arrangører af en fødselsdag, udflugt eller fest eller blot på udkig efter et originalt udflugtsmål til foreningen, firmaet eller institutionen, så sæt kursen mod Baboon City

Her finder I de bedste muligheder for at nyde hinandens selskab - humøret er altid højt, vejret altid godt og samtidig er der et væld af muligheder for at dyste, udfordre, konkurrere eller bare at have det sjovt med hinanden. 

Reserver jeres firmaarrangement eller gruppearrangement

I kan reservere bord og nyde jeres medbragte mad eller lade jer forkæle af vores egne festmenuer. Der er mange muligheder og uanset hvordan, hjælper vi gerne til med at gøre dagen til den bedste og sjoveste udflugtsdag

Alle forlystelserne i centeret er centreret omkring interaktiv leg, sport og spil og kan derfor nydes på utallige måder alt afhængig af, hvem man spiller, leger eller duellerer med.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os på telefon 97 22 13 14 eller e-mail contact@babooncity.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig til dit gruppearrangement eller firmaarrangement. Du kan også booke dit arrangement her.

Andre læste også: Grupper

Book stjernetræf

Er i én gruppe på over 10 personer? Så bør i prøve vores stjernetræf!

Book her

Book arrangement

Baboon City er de perfekte omgivelser til at holde et festligt arrangement

Book her

Book fødselsdag

Hold en begivenhedsrig fødselsdag hvor der er sjove aktiviteter for store og små

Book her