Info vedr. Coronavirus

Kære alle. Som følge af statsministerens udmeldinger på pressemødet her til aften (11. marts kl. 20:30) holder Baboon City lukket indtil andet meldes ud. Vi vil følge situationen nøje og melde ud, så snart vi ved mere. Det betyder også, at vi i den næste stykke tid ikke svarer på henvendelser omkring bookinger, da vi ikke ved hvornår vi åbner igen.

Men følg med her på siden eller på vores facebookside - hvor vi vil opdatere, hvis der kommer ændringer vedr. Baboon City.

”Mor/far prøv lige at se mig”

Her er masser af aktiviteter og fornøjelser til både de små, teenagere og forældre. Der er udfordringer til alle størrelser og forældrene kan frit vælge, om de vil lege med eller de vil være den begejstrede tilskuer eller coach.

Nyd din fridag

Uanset om I er til fart, udfordringer og spænding eller afslappet sjov og hygge så kan I helt sikkert finde noget der kan tilfredsstille alle i familien. Find jer et stambord og gå til og fra, som det passer jer. Der er kort afstand til det hele, og masser af muligheder for at pjatte, hygge og tumle i flok.

Andre læste også: Action

Book stjernetræf

Er i én gruppe på over 10 personer? Så bør i prøve vores stjernetræf!

Book her

Book arrangement

Baboon City er de perfekte omgivelser til at holde et festligt arrangement

Book her

Book fødselsdag

Hold en begivenhedsrig fødselsdag hvor der er sjove aktiviteter for store og små

Book her